Яремчук стане рекордним трансфером Брюгге: стало відома сума, яку Бенфіка отримає за українця

Переглядів 404
Андрій Піскун Андрій Піскун
1 голос
Яремчук стане рекордним трансфером Брюгге: стало відома сума, яку Бенфіка отримає за українця
Роман Яремчук. Фото: ФК Бенфіка
Український нападник лісабонської Бенфіки Роман Яремчук близький до повернення в чемпіонат Бельгії. Форвард збірної України стане гравцем Брюгге.

26-річний Яремчук залагодив усі деталі переходу до бельгійського клубу. Очікується, що офіційно про трансфер буде оголошено найближчим часом. Контракт українця буде розрахований до 2026 року.

За даними Record, Бенфіка отримає за Яремчука 16 мільйонів євро плюс три мільйони євро у вигляді бонусів. Також Лісабонський клуб зможе розраховувати на 10% від наступного продажу гравця.

Трансфер Яремчука стане рекордним в історії Брюгге та перевершить перехід Рафаеля Онедіки, за якого заплатили Мітьюлланду десять мільйонів євро. 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Roman Yaremchuk (@r.yaremchuk)

Нагадаємо, чемпіон Бельгії трьох останніх років цікавився форвардом збірної України ще з часів виступів за Гент (2017-2021).

Яремчук після переїзду до Португалії минулого літа провів за клуб у всіх турнірах 48 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав сім асистів.

Контракт Яремчука із Бенфікою діє до 30 червня 2026 року. Авторитетний портал Тransfermarkt оцінює гравця у 15 мільйонів євро.

На даний момент Брюгге посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії, набравши 13 очок у шести матчах.

X