Яремчук та Соболь не потрапили в заявку Брюгге на кубковий матч: тренер назвав причину відсутності зіркового українця

Переглядів 519
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Яремчук та Соболь не потрапили в заявку Брюгге на кубковий матч: тренер назвав причину відсутності зіркового українця
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Головний тренер бельгійського клубу Брюгге Карл Хуфкенс визначився зі списком гравців команди, які потрапили до заявки на поєдинок 1/8 фіналу Кубка Бельгії.

Головний тренер Брюгге Карл Хуфкенс заявив, що у нападника Романа Яремчука травма та озвучив дату повернення українця на поле.

«Яремчук має проблеми з литковим м'язом. Думаю, він відновиться до матчу з Генком», – наводить слова Хуфкенса пресслужба Брюгге.

Зазначимо, що матч між Брюгге та Генком відбудеться 8 січня. Це означає, що український форвард не зіграє проти Сент-Трюйдена у Кубку Бельгії (21 грудня) та проти Левена у чемпіонаті Бельгії (26 грудня).

Також до заявки на матч Кубка Бельгії не потрапив український захисник Едуард Соболь, але причина його відсутності не відома.

Нинішнього сезону у всіх турнірах за збірну України та Брюгге Яремчук провів 21 матч, забив два голи та віддав три результативні передачі. Контракт 27-річного форварда з клубом діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 12 мільйонів євро.

Соболь відіграв за бельгійський клуб цього сезону 14 поєдинків і відзначився одним результативним ударом. Його угода з Брюгге діє до 30 червня 2025 року, а Transfermarkt оцінює 27-річного захисника у три мільйони євро.