«Яремчук уже два сезони не забиває»: Дулуб вважає, що Луческу може врятувати форварда Брюгге

Переглядів 4293
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Яремчук уже два сезони не забиває»: Дулуб вважає, що Луческу може врятувати форварда Брюгге
Роман Яремчук. Фото Брюгге
Колишній головний тренер Львова Олег Дулуб прокоментував поточну кризу в кар'єрі нападника збірної України та Брюгге Романа Яремчука.

Роман Яремчук виходив на поле у складі Брюгге ще місяць тому, а забивав востаннє 19 жовтня 2022 року в матчі з Сент-Труйденом (3:0).

Олег Дулуб вважає, що в такій ситуації повернення Романа в Динамо могло б зіграти на користь нападнику. Яремчук є вихованцем Динамо, він перебував у першій команді киян із січня до серпня 2017 року (11 матчів) і його продали в Гент за два млн євро.

«Цілком можливо, Динамо підійшло б Роману більше. Справа навіть не в тому, що нападник виховувався в Києві. Сама гра біло-блакитних йому більш органічна. Треба сказати, що і Мірча Луческу - це той фахівець, який може допомогти нападнику в подібній ситуації. Іноді, щоб зробити крок уперед, потрібно трохи відійти назад».

На думку екс-наставника Львова, повернення Яремчука в Динамо може допомогти йому повернути впевненість у собі.

«Яремчук уже два сезони не забиває голів так регулярно, як у попередні роки. Йому дуже важливо буде повернути впевненість у своїх ігрових діях», - сказав Дулуб в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net.

Яремчук минулого літа перейшов у Брюгге з Бенфіки. У цьому сезоні Роман провів 31 поєдинок, але відзначився лише двома голами і чотирма результативними передачами.