«Яремчуку краще підійде Динамо»: Дулуб – про можливе повернення нападника Брюгге в УПЛ

Переглядів 1436
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Яремчуку краще підійде Динамо»: Дулуб – про можливе повернення нападника Брюгге в УПЛ
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Колишній тренер ФК Львів, Чорноморця та Карпат Олег Дулуб висловився стосовно можливого повернення в УПЛ форварда Брюгге та збірної України Романа Яремчука.

Білоруський фахівець Олег Дулуб вважає, що повернення 25-річного нападника Брюгге в чемпіонат України цілком може відбутися. Про це екстренер ФК Львів розповів у інтерв'ю для FanDay.net.

Дулуб пояснив, чому Роману найкраще підійде саме варіант з продовженням кар'єри в київському Динамо. 

«Справа навіть не в тому, що нападник виховувався у Києві. Сама гра біло-блакитних йому органічніша. Треба сказати, що і Мірча Луческу це той фахівець, який може допомогти нападнику в подібній ситуації. Іноді, щоб зробити крок уперед, потрібно трохи відійти назад».

Причиною повернення в рідний чемпіонат білоруський спеціаліст вважає низьку результативність Яремчука в останні два роки.

«Яремчук уже два сезони не забиває голів так регулярно, як у попередні роки. Йому дуже важливо буде повернути упевненість у своїх ігрових діях», - підсумував Олег Дулуб.

Нагадаємо, що Роман вихованець київського Динамо, з якого влітку 2017 року перейшов у бельгійський Гент. За киян Яремчук зіграв 11 матчів та результативними діями не відзначався.

Цього сезону в складі Брюгге Роман провів 26 ігор в усіх турнірах, в яких забив два голи та віддав три результативні передачі.