«Яремчуку треба стати Ібрагімовичем»: Кварцяний назвав причини невдач нападника Брюгге

Переглядів 2387
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Яремчуку треба стати Ібрагімовичем»: Кварцяний назвав причини невдач нападника Брюгге
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Колишній тренер луцької Волині Віталій Кварцяний спробував знайти причини невдач форварда збірної України Романа Яремчука під час виступів за Брюгге та Бенфіку.

Віталій Кварцяний вважає, що головна причина невдач Романа Яремчука в останні роки криється в психології нападника. Про це тренер розповів у інтерв'ю для FanDay.net.

«Напевно, його проблема пов'язана із психологією. Спад Яремчука розпочався після переходу до Бенфіки. У португальському клубі грають футболісти з гарною технікою та південним менталітетом, а Роман має менталітет східноєвропейського, жорсткого футболу. До того ж він не знайшов свого тренера. Зараз у Романа період хвилювання та становлення».

При цьому колишній тренер луцької Волині зазначив, що вважає Романа дуже талановитим гравцем.

«Я вважаю Яремчука найталановитішим футболістом із чудовими даними, як для нападника-фінішера. Він має швидкість, він гарний вгорі, може обіграти, віддати й забити».

Кварцяний вважає, що Яремчуку не слід повертатися в Динамо і потрібно доводити свій рівень у Європі.

«Бельгійський чемпіонат сильніший за український, тому Яремчуку краще залишатися там. Він має дочекатися свого шансу та тренера. Він не забив кілька стовідсоткових моментів, і його перестали ставити до складу. Я вважаю, що Роману треба довіряти і його прорве – він почне забивати, спіймає впевненість і все піде, як по маслу», – сказав Кварцяний.

Цього сезону 27-річний нападник провів за Брюгге 27 матчів, у яких забив два голи та віддав три результативні передачі.

X