Ярмоленко і матч з Минаєм: аналітики зробили прогноз на дебютну гру легенди після повернення в Динамо

Переглядів 2667
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
Ярмоленко і матч з Минаєм: аналітики зробили прогноз на дебютну гру легенди після повернення в Динамо
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Аналітики прогнозують, що вінгер Андрій Ярмоленко у першому матчі після повернення до Динамо відзначиться не більшою кількістю голів, ніж уся команда суперника – Минаю.

До будь-яких матчів аналітики надають прогнози на різний смак. Не утрималися і експерти букмекерської контори Favbet, які спрогнозували результат матчу першого туру УПЛ Динамо – Минай, який відбудеться 30 липня о 17:00.

Окрему увагу аналітики приділили вінгеру Андрій Ярмоленко, для якого гра з закарпатською командою стане першою по поверненні до складу біло-синіх. Вони спрогнозували, хто відзначиться в матчі більшою кількістю голів: півзахисник збірної чи цілий Минай. 

Імовірність того, що за результативними діями в цьому матчі переможе закарпатська команда, аналітики оцінюють у коефіцієнт 2.60. На паритет у даному питанні пропонується поставити з коефіцієнтом 2.55.

Існує також можливість, що один Ярмоленко заб’є більше голів за весь Минай, але ймовірність цього вище, ніж у двох попередніх випадках – 3.25

  • Попри 227 матчів у чемпіонаті та 27 кубкових зустрічей, вінгер ще не перетинався з Минаєм, адже клуб з Закарпаття отримав професійний статус у 2018 році – через рік після того, як Ярмоленко залишив Динамо.
  • З нині існуючих клубів вінгер найбільше забивав Чорноморцю (13 голів у 16 матчах), Ворсклі (7 голів у 19 матчах) та Олександрії (7 голів у 9 матчах).