Ярмоленко може залишити команду Реброва вже взимку: відомий претендент на українського вінгера

Переглядів 2477
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Ярмоленко може залишити команду Реброва вже взимку: відомий претендент на українського вінгера
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Андрій Ярмоленко може стати гравцем Трабзонспору. Турецький клуб бачить у 33-річному українці одного з кандидатів на заміну травмованому вінгеру Едіну Вішча.

Ярмоленко перебував у сфері інтересів Трабзонспору ще влітку, проте гравець вибрав Аль-Айн. Тепер же футболіста через менеджерів було запропоновано турецькій команді.

Як повідомляє Fanatik, Ярмоленко не був задоволений своїм станом справ в Аль-Айні та хотів піти. За інформацією джерела, Трабзонспор розгляне можливість придбання футболіста. Бордово-сині не проти підписати Ярмоленка вже взимку за розумну ціну, адже його контракт спливає наприкінці червня.

Остаточне рішення у цьому питанні буде за керівництвом клубу. Зазначимо, що трансферне вікно у Туреччині закривається 8 лютого. Таким чином, сторони мають 16 днів для реалізації потенційного трансферу.

Цього сезону Ярмоленко провів за Аль-Айн 16 матчів у всіх турнірах, у яких забив п'ять голів і віддав три результативні передачі.

Портал Трансфермаркт оцінює гравця у 2,5 мільйона євро.

Трабзонспор на даний момент посідає п'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Туреччини, відстаючи від лідера Галатасараю на 10 очок.

X