Ярмоленко найближчим часом перейде в клуб УПЛ: журналіст розповів подробиці

Переглядів 21698
Дмитро Котков Дмитро Котков
8 голосів
Ярмоленко найближчим часом перейде в клуб УПЛ: журналіст розповів подробиці
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
33-річний український вінгер Андрій Ярмоленко планує продовжити кар'єру в київському Динамо. За словами журналіста Ігоря Бурбаса, Ярмоленко повернеться в столичний клуб цього року.

Український вінгер Андрій Ярмоленко має велике бажання повернутися до київського Динамо.

Про це повідомив спортивний журналіст Ігор Бурбас, який зазначає, що трансфер може відбутися або під час зимового трансферного вікна, або по закінченню сезона.

«Щодо Андрія Ярмоленка, то у гравця чинний контракт в Еміратах. І при цьому шалене бажання повернутись в Динамо. Питання грошей не стоїть взагалі. Тому в Туреччину він точно не поїде. Якщо зараз не домовиться полюбовно розійтись з Аль Айном, то вже влітку приїде в Київ безкоштовно», – написав Бурбас.

Ярмоленко грав за київське Динамо до 2017 року. Після цього він за 25 мільйонів євро перейшов до Боруссії Дортмунд. За киян Ярмоленко зіграв 340 матчі, у яких він відзначився 137 голами і 90 асистами.

Після першої частини сезону київське Динамо, як і донецький Шахтар має 30 очок в активі. Команди ділять друге-третє місця в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від Дніпра-1 на п’ять балів.

X