«Ярмоленко не зробив того, що мав робити»: різка реакція Луческу на поразку Динамо від Аріса

Переглядів 3792
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
«Ярмоленко не зробив того, що мав робити»: різка реакція Луческу на поразку Динамо від Аріса
Мірча Луческу, фото: ФК Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу поділився думкою стосовно поразки його команди від Аріса (0:1) у матч третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

У четвер, 10 серпня, Аріс вдома переграв Динамо у матчі третього раунду відбору Ліги конференцій (1:0). Головний тренер киян Мірча Луческу прокоментував невдалий результат своїх підопічних.

«У нас був м’яч, але ми повільно входили в гру. Ми зробили те, що хотіли, лише після того, як Аріс забив. Аріс заслуговував на перемогу, він отримав пенальті, який був, але нам не дали пенальті, який також був. Я не бачив нічого незнайомого від Аріса. Він скористався атмосферою стадіону».

Також румунський фахівець заявив, що він думав, що суперник більш активно проявить себе у атакувальному плані.

«Аріс використав розумну тактику, він не дозволяв нам знаходити шляхи, і основний підхід полягав у тому, щоб не пропустити гол. Я очікував, що він буде грати більш агресивно. Але він знайшов гол, який хотів. Моменти, які він створив, були в другому таймі і були наслідком наших власних помилок».

Не оминув увагою Містер і Андрія Ярмоленко, розкритикувавши його за невдалу персональну гру з лівим захисником Аріса Франко Феррарі. 

«У другому таймі Ярмоленко не зробив того, що мав робити з Феррарі, який завдав нам великої шкоди. Насправді Аріс міг зробити рахунок 2:0», – наводить слова Луческу грецьке видання gazzetta.

  • Матч-відповідь пройде у Бухаресті. Початок – о 20:00 за Києвом.
  • Переможець цієї пари зіграє у раунді плей-оф відбору з Бешикташем чи Нефтчі. Перший поєдинок цих команд завершився виїзною перемогою турків (3:1).