Ярмоленко радий за Вест Хем: українець привітав свою колишню команду з виходом у фінал єврокубка

Переглядів 922
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Ярмоленко радий за Вест Хем: українець привітав свою колишню команду з виходом у фінал єврокубка
Андрій Ярмоленко. Фото: Вест Хем
Український вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко привітав свою колишню команду Вест Хем із виходом у фінал Ліги конференцій, де англійці зустрінуться із італійською Фіорентиною.

В півфіналі Ліги конференцій зустрілися нідерландський АЗ Алкмаар, якому в груповому раунді турніру двічі поступився Дніпро-1 (0:1 та 1:2) та англійський Вест Хем.

Після перемоги 2:1 на своєму полі лондонці з голом Пабло Форнальса на 90+4 виграли з рахунком 1:0 на виїзді та також вийшли до фіналу. Зазначимо, що в 1/8 фіналу Ліги конференцій Вест Хем розгромно виграв у АЕКа з Ларнаки (2:0, 4:0). Саме з цією командою шість матчів зіграли українські команди протягом цієї єврокубкової кампанії.  У фінальному матчі Вест Хем зіграє проти Фіорентини.

Екс-гравець Вест Хему Андрій Ярмоленко не залишився осторонь і привітав англійську команду.

  • Нагадаємо, що Ярмоленко виступав за Вест Хем упродовж чотирьох сезонів. За його трансфер лондонський клуб заплатив 20 мільйонів євро дортмундській Боруссії. 
  • За чотири сезони виступів Ярмоленко провів за Вест Хем 85 матчів у всіх турнірах (34 - зі старту), у яких забив 13 голів та віддав п'ять результативних передач.