Ярмоленко змусив вибачитися журналістів з ОАЕ: розповідаємо, що трапилося

Переглядів 4956
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Ярмоленко змусив вибачитися журналістів з ОАЕ: розповідаємо, що трапилося
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Аль-Айн
Андрій Ярмоленко одержав схвальні відгуки від представників футбольних ЗМІ в ОАЕ. Вінгера збірної України було відзначено після відмінного відрізка у складі Аль-Айну.

Андрій Ярмоленко отримав похвалу від журналіста з ОАЕ Мохаммеда Хамада. Фахівець відзначив якісну гру українця в останніх матчах Аль-Айну, а також дав зрозуміти, що вибачається за критику, яка була раніше.

«Дякую Ярмоленко за те, що він робить останнім часом – ми його критикували в якийсь момент, але сьогодні гравець зібрався з духом та якісно грає у захисті та нападі, виконуючи техніко-тактичні вказівки, які дає тренерський штаб на чолі з Ребровим », - пише Хамад у твіттері.

Нагадаємо, що наприкінці 2022 року Ярмоленко сильно діставалося від Хамада, оскільки українець довгий час не міг показати свою найкращу гру. Журналіст навіть закликав Сергія Реброва відмовитися від українця та прибрати його зі складу.

У 2023 році Ярмоленко у п'яти матчах забив чотири голи. Всього на рахунку Ярмоленка 20 матчів за Аль-Айн у нинішній кампанії, в яких він забив вісім голів та віддав три результативні передачі.

Контракт українця з Аль-Айном спливає вже 30 червня цього року. ЗМІ активно сватають вінгера до Динамо.