Ярмолюк та збірна України: хавбек відвідав розташування команди Ротаня

Переглядів 540
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Ярмолюк та збірна України: хавбек відвідав розташування команди Ротаня
Єгор Ярмолюк. Фото: Брентфорд
Єгор Ярмолюк, який виступає на позиції півзахисника юнацької збірної України та англійського Брентфорда, відвідав тренування нашої національної команди на базі свого клубу.

Український півзахисник Єгор Ярмолюк, який продовжує відновлюватись після травми, відвідав тренування нашої національної команди на базі Брентфорду, де збірна України під керівництвом виконувача обов'язків головного тренера Руслана Ротаня проводить збір в рамках підготовки до стартового матчу відбору на Євро-2024 проти команди Англії. Про це повідомила прес-служба УАФ.

Після закінчення заняття Ярмолюк поспілкувався з Ротанем та футболістами збірної України. Цього тижня Єгор має розпочати бігову роботу.

19-річний Ярмолюк провів 16 матчів за юнацьку та молодіжну збірну України різного віку. Хавбек перейшов до Брентфорда з Дніпра-1 у літнє трансферне вікно та зіграв один поєдинок за основну команду англійського клубу.

Сьогодні збірна України проведе спаринг із Брентфордом. Поєдинок буде закрито для вболівальників та журналістів. Трансляцію контрольного матчу не заплановано.

Поєдинок між національними збірними Англії та України відбудеться 26 березня на лондонському стадіоні «Уемблі» та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

X