Є перша перемога: Шахтар завдяки зв'язці Мудрик-Бондаренко обіграв Кривбас без Вернидуба

Переглядів 421
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
Є перша перемога: Шахтар завдяки зв'язці Мудрик-Бондаренко обіграв Кривбас без Вернидуба
Шахтар обіграв Кривбас, фото: УПЛ
У матчі другого туру Української Прем'єр-ліги Шахтар у Киеві на НСК «Олімпійський» приймав Кривбас. Номінальні господарі поля зуміли вперше перемогти у поточному сезоні (1:0).

В минолому турі проти Колоса (0:1) головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб отримав червону картку, тому за матчем він спостерігав з трибун. Шахтар натомість не зміг обіграти Металіст 1925 (0:0), породивши різноманіття думок про свою теперішню конкурентоздатність.

Ця гра для команди з Донецька, який сьогодні відзначає день міста, теж видалася надскладною.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Шахтар не міг забити аж до 77-ї хвилини. Незадового до цього тяжку травму отримав захисник «гірників» Віктор Корнієнко, який був змушений залишити поле на спецтранспорті.

Через дві хвилини друг жовту, а слідом і червону отримав Микита Татарков, який залишив Кривбас вдесятьох. І майже одразу Шахтар вийшов уперед. Михайло Мудрик подав зі штрафного, який головою замкнув Артем Бондаренко. Цей гол став вирішальним у зустрічі.

«Гірники» наразі займають четверте місце в УПЛ, а команда з Кривого Рогу йде на 14-й позиції. В наступному турі Шахтар другого вересня зіграє проти Руха, а Кривбас двома днями пізніше прийме Львів.

Standings provided by SofaScore LiveScore
X