«Є сумніви, чи взагалі існуватиме ФК Львів»: основний гравець львів'ян розірвав контракт з аутсайдером УПЛ

Переглядів 9043
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Є сумніви, чи взагалі існуватиме ФК Львів»: основний гравець львів'ян розірвав контракт з аутсайдером УПЛ
Олексій Дитятьєв. Фото: ФК Львів
Український захисник Олексій Дитятьєв прокоментував достроковий розрив трудової угоди із ФК Львів та розповів, що відбувається у львівському клубі.

Сьогодні, 15 травня, Олексій Дитятьєв у Instagram попрощався із ФК Львів, хоча його контракт за інформацією 30 червня 2023 року. У клубі інформацію поки що ніяк не коментували.

В інтерв'ю сайту FanDay.net Дитятьєв прояснив ситуацію із припиненням співпраці з ФК Львів.

«Ми розірвали угоду за взаємною згодою. Я приходив із умовою, що команда збереже прописку до УПЛ. Тож я сумніваюся, що угода діяла б після вильоту. Коли я приходив, ми навіть не допускали варіанта, що команда вилетить. Але сталося, як сталося».

Також захисник висловив думку, що львівський клуб може зникнути із футбольної карти України.

«У клубі відбувається багато незрозумілих речей. Мені важко обговорювати те, що відбувається в кабінетах і якось це аналізувати. Завдання не було виконане, тому я впевнений, що більшість футболістів покинуть команду. До того ж у всіх є сумніви, чи взагалі існуватиме ФК Львів. Це потрібно питати у власника».

34-річний захисник провів за львів'ян дев'ять матчів, не відзначившись результативними діями.

ФК Львів за чотири тури до фінішу чемпіонату посідає останнє місце у турнірній таблиці, не знаючи смаку перемог уже 11 матчів (десять поразок та нічия) – відрив від стикових матчів становить 11 очок.