«Є відчуття єдиного колективу»: Мудрик висловився про атмосферу у збірній перед матчем з командою Шотландії

Переглядів 639
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Є відчуття єдиного колективу»: Мудрик висловився про атмосферу у збірній перед матчем з командою Шотландії
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Вінгер донецького Шахтаря та національної команди України Михайло Мудрик поділився емоціями від тренувать у стані головної команди країни.

У вересні збірну України чекають важливі матчі у Лізі націй, але вінгер команди Мудрик впевнений, що команда підійде до цих ігор у гарних кондиціях.

«Я вважаю, що ми виконали дуже хороший обсяг роботи на першому етапі зборів. Були два дні з високими навантаженнями, тому хлопці перебувають у кондиції. Усе добре, потрохи готуємось до матчу проти Шотландії.

Є відчуття єдиного колективу на тренуваннях, згадуємо наші зв’язки. Для цього зазвичай вистачає два-три тренування. Десь так воно й є зараз».

Також Мудрик заявив, що важливо перемогти, щоб порадувати українців, що потерпають від путінської армії.

«Кожна гра — це великий виклик для нас, але немає потреби в тому, аби зайвий раз нагадувати, що вся Україна буде спостерігати за нашою грою. Потрібно порадувати українців.

Коли в команді колектив є єдиним цілим, то її дуже важко перемогти, навіть якщо клас суперників вище», — наводить слова Мудрика УАФ.  

Нагадаємо, 16 вересня збірна України під керівництвом Олександра Петракова зібралася у Польщі, де розпочала підготовку до матчів Ліги націй:

  • Шотландія – Україна (21 вересня);
  • Вірменія – Україна (24 вересня);
  • Україна – Шотландія (27 вересня).

Після трьох стартових матчів збірна України набрала сім очок та одноосібно очолює свою групу Ліги націй.

X