«Їх просто треба продати якнайшвидше»: фанати Шахтаря відреагували на фіаско з АЕКом, знайшовши винуватців

Переглядів 25488
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
10 голосів
«Їх просто треба продати якнайшвидше»: фанати Шахтаря відреагували на фіаско з АЕКом, знайшовши винуватців
Шахтар. Фото: ФК Шахтар
Вболівальники донецького Шахтаря відреагували на розгромну поразку їх команди у товариській грі з грецьким АЕКом (0:5). Дісталося не тільки футболістам, а й головному тренеру Патріку ван Леувену.

У четвер, 14 липня, донецький Шахтар розгромно програв грецькому АЕКу (0:5).

Вболівальник «гірників» залишилися незадоволені резльтатом та грою, мають скепсиси щодо Патріка ван Леувен на посаді головного тренера та не розуміють навіщо було звільняти Ігора Йовічевича..

1tkach1: «Якого чорта в команді досі є Бондар, Топалов, Очеретько, Сікан? Вони не рівень клубу, якщо хочемо перемагати то їх просто треба продати якнайшвидше».

artem_osadchii: «Керівництву клубу не подобались мінімальні перемоги 1-0, які часто були протягом минулого сезону. Що ж, видно голландська школа передбачає отримувати 7 м'ячів за дві гри. Жодної адекватної атаки за всю гру плюс дитячі помилки в обороні. І перевірте будь ласка Удода на наявність мізків».

igorvanyuk: «А потім питають, чому ми бразильців купуємо».

yuramazagaev: «Так, склад не основний, але не видно награвання жодної системи, жодних свіжих ідей, таж сама схема гри, все теж саме тільки гірше. Кожин тренер до цього яркий приходив - вже з товариських ігор показував якийсь свій малюнок гри, а тут про 0».

andpwr1: «Заради цього потрібно було звільняти Йовічевіча?».

sasha_hr777: «Зберіться, хлопці. Розумію шо не було Степанека, Бондаренка та Судакова і центр поля був просто диркою . Але все ж такої нікчемної гри давно не бачив, хоч і товарняк....окремо виділю Кастільйо і Келсі сьогодні».

x_the_good_man_x: «Навіть не дивлячись на цю поразку,все одно скептично ставлюся до Ван Леувена».

mxmrl «Йовічевич лежить десь угарає».

  • Наступний товариський матч підопічні ван Леувена, який змінив на тренерському містку Ігора Йовічевича, проведуть з амстердамським Аяксом.
  • Поєдинок відбудеться у вівторок, 18 липня, о 15:00 за київським часом.
  • У першому матчі на зборах Шахтар вже грав з нідерландською командою. Донеччани зіграли з АЗ в результативну нічию (3:3).