«Їх важко назвати динамівцями»: Леоненко виніс вирок гравцям київського Динамо після матчу в Лізі Європи

Переглядів 2798
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Їх важко назвати динамівцями»: Леоненко виніс вирок гравцям київського Динамо після матчу в Лізі Європи
Віктор Леоненко. Фото: Google
Відомий футбольний експерт, колишній нападник Динамо та збірної України Віктор Леоненко проаналізував останню гру Динамо та поділився своїми думками щодо Луческу.

3 листопада київське Динамо поєдинком проти турецького Фенербахче (0:2) припинило свої виступи у груповому етапі Ліги Європи 2022/23. До слова, це вже п’ята поразка «біло-синіх» із шести матчів в групі Ліги Європи.

Леоненко розгублений після останньої поразки киян, тому навіть не знає, як правильно називати гравців київського клубу.

«Я не знаю, як їх називати. Спортсмени з Динамо, мабуть, бо динамівцями важко назвати. У мене таке відчуття, що вже зовсім змирилися, звільнятимуть Луческу, не будуть».

Також Леоненко вважає, що Луческу буде суттєво змінювати склад, адже в нього є на це причини. На думку експерта, в київському клубі є багато гравців, які не повинні бути в команді. 

«Якщо залишать, то значить, Луческу, напевно, скорочуватиме. Реально вже язик можна зламати. Вже не деякі, а багато футболістів і близько не мають бути в Динамо».

Динамо набрало одне очко і посіло останнє місце у групі Ліги Європи. Наразі біло-сині посідають дев'яте місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 13 очок у восьми матчах.