Ювентус націлений на молоду зірку Шахтаря: «стара синьйора» рішуче налаштована на трансфер

Переглядів 2987
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Ювентус націлений на молоду зірку Шахтаря: «стара синьйора» рішуче налаштована на трансфер
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Про Михайла Мудрика продовжують писати європейські ЗМІ. Італійський Ювентус включився у боротьбу за українського вінгера. Туринці вже спробували налагодити контакт із представниками футболіста.

Півзахисник Шахтаря Мудрик став трансферною ціллю ще одного італійського клубу. До цього ЗМІ повідомляли, що гравцем донеччан цікавився особисто головний тренер Роми Моурінью.

Ювентус стежив за Мудриком протягом декількох років. Італійський клуб не просто цікавиться півзахисником, а готовий до рішучих дій, щоб здійснити цей трансфер, повідомив Даніеле Лонго у своїй колонці для Calciomercato. 

«Зебри» впевнені, що Мудрик готовий зробити серйозний крок вперед, тому вже почали контактувати з представниками молодого гравця. Джерело зазначає, що «стара синьйора» бачить в українці велику перспективу.

Ювентус розуміє, що процес перемовин буде не простим, адже треба домовитися з Шахтарем на рахунок вартості трансферу. За даними італійського ЗМІ, донеччани оцінюють Мудрика у 35 мільйонів євро, але влітку Шахтар вимагав за Мудрика щонайменше 50 мільйонів. Нагадаємо, що Ювентус не єдиний клуб, який стежить за вінгером. Серед цих команд є і гранди європейського футболу на кшталт ПСЖ, Роми та Арсеналу.

У цьому сезоні за Шахтар Мудрик провів десять матчів та забив п’ять голів у ворота суперників. Також українець має у своєму активі сім гольових передач. Transfermarkt оцінює футболіста в 15 мільйонів євро. Контракт з Шахтарем розрахований до кінця грудня 2026 року.