Ювілейна перемога Шарана: Минай на виїзді мінімально обіграв Металіст 1925

Переглядів 590
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ювілейна перемога Шарана: Минай на виїзді мінімально обіграв Металіст 1925
Фото: УПЛ
У матчі восьмого туру української Прем'єр-ліги харківський Металіст 1925 в Ковалівці приймав Минай. Зустріч завершилася перемогою закарпатської команди з рахунком 1:0.
  • Перервалася домашня безпрограшна клубна рекордна серія Металіста 1925, яка тривала в УПЛ чотири гри: дві перемоги та дві нічиї.
  • Минай перервав безвиграшну серію з чотирьох матчів поспіль: по дві нічиї та поразки.
  • Володимир Шаран біля керма різних клубів може здобув 80-у перемогу у всіх турнірах.

Минай більш активно розпочав поєдинок проти Металіста 1925. Вже на восьмій хвилині закарпатці створили перший небезпечний момент. Хахльов прострілив із флангу, але удар Вишневського заблоковано.

У середині першого тайму Минай мав ще один шанс відкрити рахунок. Після розіграшу кутового ужгородці створили небезпечний момент, але Рогозинський з кількох метрів не зміг переграти Мозіля.

У першій половині зустрічі домінували ужгородці. У Металіста 1925 не виходив вихід із захисту в напад.

Підопічні Валерія Кривенцова вперше по-справжньому створили небезпечний момент на 56 хвилині. Габелок пробивав з-за меж штрафного майданчика, але м'яч після рикошету навіть зачепив поперечину.

За вісім хвилин ще один момент у харків'ян. Русин після сольного рейду пробивав із далекої відстані, але блискуче зіграв Бандура. А на 70-й хвилині Минай відкрив рахунок. Після подачі зі штрафного Твердохліб з другої спроби переграв Мозіля.

Більше команди не змогли забити у цій грі. Таким чином, Минай здобув мінімальну перемогу та піднявся на дев'яте місце, маючи у своєму активі дев'ять очок. Металіст 1925 – десятий (дев'ять очок).