«З боку Шахтаря Ахметов, а з боку гравця – Красніков»: стало відомо, хто може вплинути на трансфер Мудрика

Переглядів 3510
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«З боку Шахтаря Ахметов, а з боку гравця – Красніков»: стало відомо, хто може вплинути на трансфер Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
Михайла Мудрика хочуть придбати європейські топові клуби. За словами Михайла Співаковського, Рінат Ахметов та Євген Красніков - це ті люди, які мають вплив на потенційний перехід українця в іншу команду.

Журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський розповів, хто впливає на рішення плеймейкера донецького Шахтаря» Михайла Мудрика стосовно його можливого трансферу.

«Мудрик – це людина, яку в певному сенсі контролює Євген Красніков. Він взяв над ним шефство, коли Михайло був дитиною. Мудрик ніколи не зраджував своєму футбольному батькові, а він реально вважає Краснікова таким», – сказав Співаковський в рамках передачі «ТаТоТаке». 

Також журналіст сказав, хто може вирішити питання стосовно потенційного трансферу Мудрика.

«Тому коли запитують «Так а хто вирішує, куди піде Мудрик?», то ми повинні розуміти, що з боку Шахтаря вирішує Ахметов, а з боку гравця вирішує все ж таки певною мірою Красніков», - додав Співаковський.

У поточному сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 17 матчів, які відзначилися дев’ятьма голами та вісьмома результативними передачами.

До слова, саме Мудрик відзначився ефектним голом після соло-проходу в матчі з Дніпром-1. В тому поєдинку дніпряни здобули вольову перемогу з рахунком 2:1.

Шахтар на даний момент з 27 очками в активі знаходиться на другому місці в УПЛ. Свій наступний матч донеччани зіграють з Ворсклою 23 листопада.

X