«З ним Арсенал ніколи не виграє АПЛ»: легенда Ліверпуля підписав вирок Зінченку і Ко

Переглядів 23161
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
6 голосів
«З ним Арсенал ніколи не виграє АПЛ»: легенда Ліверпуля підписав вирок Зінченку і Ко
Аарон Ремсдейл та Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Легендарний захисник Ліверпуля Джеймі Каррагер вважає, що лондонський Арсенал не зможе виграти чемпіонат Англії, якщо в їхніх воротах стоятиме Аарон Ремсдейл.

У середу, 20 вересня, Арсенал переміг ПСВ (4:0) у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

У воротах лондонців на нуль відстояв іспанський воротар Давід Рая, який виступає за команду Мікеля Артети на правах оренди, належачи Брентфорду.

Легендарний захисник Ліверпуля Джеймі Каррагер вважає, що основний голкіпер Арсеналу Аарон Ремсдейл поступається за рівнем Раї. 

«Я розумію, що є два воротарі однакового рівня, розумію, що це може бути проблемою для голкіперів. Але, якщо Артета думає, що він може отримати кращого воротаря для команди, він повинен укласти такий трансфер, щоб зробити Арсенал сильніше».

Каррагер пішов далі та заявив, що в команди Олександра Зінченка немає жодних шансів стати чемпіоном Англії, якщо їхні ворота надалі захищатиме Ремсдейл, а не Рая.

«Арсенал ніколи не виграє чемпіонат з Ремсдейлом у воротах, жодних шансів. Він грає за такий клуб та навіть не може потрапити в збірну Англії», – заявив Каррагер в етері CBS Sports.

  • У нинішньому сезоні Рая провів дві гри за лондонців, у яких не пропустив жодного м'яча.
  • Ремсдейл виступає за Арсенал з 2021 року: 83 матчі, 92 пропущених голи та 30 ігор на нуль.
  • Наступний поєдинок у Лізі чемпіонів Арсенал зіграє третього жовтня проти Ланса на його полі.
  • До цього на підопічних Артети чекають матчі АПЛ проти Тоттенгема (24.09) та Борнмута (30.09) та гра Кубку ліги з Брентфордом (27.09).