«З Трубіним все просто»: Леоненко пояснив, що треба було зробити голкіперу, щоб Інтер заплатив 35 млн Шахтарю

Переглядів 2118
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«З Трубіним все просто»: Леоненко пояснив, що треба було зробити голкіперу, щоб Інтер заплатив 35 млн Шахтарю
Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Відомий український експерт Віктор Леоненко висловився щодо потенційного трансферу голкіпера донецького Шахтаря Анатолія Трубіна до міланського Інтера.

Віктор Леоненко вважає, що Шахтар міг би вимагати 35 мільйонів за Трубіна, якби той не пропустив п’ять м’ячів у півфінальному матчі проти іспанців на Євро-2023. Також експерт, відзначив правильну стратегію Інтера.  

«З Трубіним все просто. Як би там гарно відстояв в останній грі, 1:5 (поразка від іспанців у півфіналі Євро-2023), то може й Інтер і 35 би дав, як просить Шахтар. Хоча я вважаю, що, напевно, багато, як для італійців. Їм же треба спочатку когось продати, щоб потім купити. До речі, вірний підхід», — написав Леоненко в своєму Телеграм-каналі.

Раніше ми повідомляли, що підписання Анатолія Трубіна міланським Інтером може відбутися наступного року вільним агентом, коли у нього спливе контракт з донецьким Шахтарем.

  • В сезоні 2022/2023 Анатолій зіграв 38 матчів за Шахтар: пропустив 40 м'ячів та 14 разів залишив свої ворота у недоторканості.
  • Transfermarkt оцінює вартість українця у 22 млн євро.
  • Вже взимку Трубін може підписати попередній контракт з будь-яким клубом та покинути Шахтар безкоштовно наступним літом.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: