«За 12 років перебування президентом ФФУ я зробив чимало»: Григорій Суркіс відреагував на корупційний скандал в УАФ

Переглядів 1312
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
«За 12 років перебування президентом ФФУ я зробив чимало»: Григорій Суркіс відреагував на корупційний скандал в УАФ
Григорій Суркіс. Фото: ФК Динамо
Почесний президент київського Динамо Григорій Суркіс прокоментував корупційний скандал, пов'язаний із керівниками Української асоціації футболу.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту Fanday.net Григорій Суркіс також заявив, що не має наміру балотуватися на президента УАФ.

«Я не хочу коментувати те, що відбувається в УАФ. Нехай цим опікуються правоохоронні органи, які ведуть цю справу. Щодо того, чи не збираюся я балотуватися на посаду президента УАФ, відповім так. Я не входжу двічі на одну річку. Я не борюся за посаду президента УАФ».

Також Суркіс назвав своє головне досягнення на посаді президента Федерації футболу України.

«За 12 років перебування на посаді керівника ФФУ, гадаю, я зробив чимало. Усі це знають: і журналісти, і суспільство. Пишаюсь тим, що мав відношення до проведення Україною Євро-2012. У це ніхто не вірив».

Нагадаємо, що раніше президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

X