«За манерою гри він більш схожий на Іньєсту»: перший тренер таланта Шахтаря високо оцінив потенціал українця

Переглядів 585
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«За манерою гри він більш схожий на Іньєсту»: перший тренер таланта Шахтаря високо оцінив потенціал українця
Дмитро Криськів. Фото: ФК Шахтар
Дитячий тренер півзахисника донецького Шахтаря Дмитра Криськіва – Євген Назаров, розповів про найкращі футбольні якості свого вихованця.

Після відходу вінгера Михайла Мудрика з Шахтаря в Челсі одним із найпомітніших гравців донецької команди зараз є півзахисник Дмитро Криськів, який виділявся на зборах у Туреччині і був одним із найкращих у першому матчі плей-офф Ліги Європи з Ренном (2:1).

Дитячий тренер гравця гірників Євген Назаров в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net розповів, на кого з європейських зірок схожий його вихованець.

«Мені здається, що за манерою гри він більш схожий на Іньєсту. Він чудово почувається на позиції атакуючого півзахисника, дуже добре змінює напрямок атаки і знаходить нестандартні рішення, коли, начебто, всі зони перекриті».

За словами Назарова, Криськів має один недолік, який був у нього ще в дитинстві.

«Діма належить до гравців, які вміють забивати голи. Щоправда, ще з дитинства він має невеликий недолік – він постійно хоче покращити свою позицію у штрафному майданчику.

Замість того, щоб забити в один дотик, починає зупиняти м'яч, прибирати суперників на замахах або рухатися далі».

У поточному сезоні 22-річний Криськів у складі Шахтаря провів вісім матчів, у яких забив чотири м'ячі та зробив один асист.

Сьогодні, 23 лютого, донецька команда проведе матч-відповідь плей-офф Ліги Європи з Ренном. Поєдинок пройде у Франції та розпочнеться о 22:00 за київським часом.