За прикладом Суркіса: джерело розкрило топ-посаду, яку готується отримати Павелко в УЄФА

Переглядів 2480
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
За прикладом Суркіса: джерело розкрило топ-посаду, яку готується отримати Павелко в УЄФА
Андрій Павелко та Александер Чеферін. Фото: УАФ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко претендує на членство у Виконавчому комітеті Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Однак з'явилася інформація, що голова УАФ Андрій Павелко має намір змінити свої кар'єрні плани в УЄФА.

«Замість тривіального переобрання у члени виконкому УЄФА на наступні чотири роки, Павелко підвищив планку. Цілком можливо, що наприкінці березня на конгресі УЄФА ми матимемо «честь» споглядати коронацію цього суб'єкта в ранг одного з віце-президентів УЄФА», – повідомив телеграм-канал «Динамо Київ Inside».

За даними джерела, активну закулісну роботу з головами національних асоціацій розпочато, а також отримано негласне добро президента УЄФА Александера Чеферіна.

Нагадаємо, вибори відбудуться на 47-му черговому Конгресі УЄФА у Лісабоні 5 квітня. Також на новий термін переобратиметься президент УЄФА Чеферін.

Раніше ми писали, що прокуратура хоче усунути Павелка з посади президента УАФ. У той же час організація вважає, що прокурори відпрацьовують російське замовлення, оскільки тоді Павелко не зможе обрати до Виконкому УЄФА.

Додамо, що колишній президент ФФУ Григорій Суркіс був віце-президентом УЄФА з 24 травня 2013 року до 7 лютого 2019 року.