Захисник «Азовсталі» Діанов у США подарував послу України футболку Мудрика: військовий також поділився заповітною мрією

Переглядів 964
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Захисник «Азовсталі» Діанов у США подарував послу України футболку Мудрика: військовий також поділився заповітною мрією
Михайло Діанов дарує футболку Михайла Мудрика. Фото: Шахтар
Михайло Діанов у Вашингтоні зустрівся з Оксаною Маркаровою та подарував їй футболку Михайла Мудрика. Також захисник «Азовсталі» поділився очікуваннями від наступного чемпіонату світу.

У неділю, 19 грудня, після фіналу мундіалю-2022 захисник «Азовсталі» Михайло Діанов у США зустрівся із послом України Оксаною Маркаровою, повідомляє Фейсбук донецької команди.

На зустрічі, яка відбулася у Вашингтоні, Діанов подарував послу України футболку донецького Шахтаря із десятим номером та прізвищем Михайла Мудрика.

Також Михайло Діанов під час зустрічі з Оксаною Маркаровою сказав, що мріє про те, що через чотири роки, коли наступний чемпіонат світу проходитиме у США, Михайло Мудрик та збірна України претендуватимуть на перемогу на мундіалі.

Раніше у США за кошти донецького Шахтаря Михайлу Діанову успішно зробили операцію.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X