Захисник Динамо зробив пропозицію своїй дівчині: яскраве фото закоханих

Переглядів 4264
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Захисник Динамо зробив пропозицію своїй дівчині: яскраве фото закоханих
Олександр Сирота. Фото: ФК Динамо
Центральний захисник київського Динамо Олександр Сирота ухвалив рішення покінчити з холостяцьким життям і зробив пропозицію своїй дівчині, яка відповіла згодою.

Зимову паузу у чемпіонаті України футболісти використовують по-різному. Хтось допомагає нашому народу та армії, інші відпочивають, але є й такі, які ухвалюють у цей час життєво важливі рішення.

Кардинально вирішив змінити своє життя і гравець центру оборони Динамо Сирота. 22-річний футболіст столичного гранда зробив пропозицію своїй дівчині, а її згоду підтвердив фото у соціальних мережах, де на пальці майбутньої нареченої красується обручка на безіменному пальці.

Пару у коментарях до фото привітали деякі футболісти. У таку пам'ятну дату принципові суперники із Шахтаря також не залишилися осторонь. Свої вітання Сироті та його нареченій написав хавбек «гірників» Артем Бондаренко.

Нагадаємо, Сирота – вихованець Динамо. Цього сезону він провів за киян 19 матчів у всіх турнірах, результативними діями не відрізнявся. Його контракт із киянами діє до 30 вересня 2025 року. Transfermarkt оцінює гравця у три мільйони євро.