«Закінчилася ганьба»: Леоненко відреагував на поразку Динамо від Бешикташа та виліт з єврокубків

Переглядів 8740
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«Закінчилася ганьба»: Леоненко відреагував на поразку Динамо від Бешикташа та виліт з єврокубків
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко жорстко розкритикував футболістів столичної команди після поразки від стамбульського Бешикташу та вильоту з єврокубків.

Учора, 31 серпня, київське Динамо у Стамбулі зустрічалася у другому матчі плей-оф кваліфікації до  Ліги конференцій із Бешикташем. Команда Мірчі Луческу мінімально поступилася.

Ексгравець збірної України назвав виступ біло-синіх ганебним та висловив особливе обурення з приводу слабкості атакуючих дій підопічних Мірчі Луческу.

«Закінчилася ганьба. У другому таймі Бешикташ увімкнувся. Я не знаю, як розбирати гру... На 83-й хвилині єдиний удар у площину воріт... Я розумію, що вони слабкі. 

Але мені цікаво, вони собі не задають питання, що вони не створюють моменти, не б'ють по воротах?.. Ну, я грав із Барселоною. Вони могли на торбу забити. Але ми створювали щось. А тут Бешикташ і все».

Колишній футболіст Динамо також наголосив, що його засмучує байдужість київських гравців до того, що вони демонструють на полі, а також їхню поведінку поза футбольним стадіоном.

«Мені просто цікаво, вони критикують себе? Чи у них все гаразд і все класно? Я ж казав, що на нас чекають сюрпризи. Ну, не сюрпризи, а просто програватимуть у єврокубках. Усім», - обурився Леоненко.

  • Динамо вперше з 2005 року не зіграє в осінній стадії єврокубків. Тоді динамівці вилетіли від швейцарського Туна.
  • Україну восени на євроарені представлятимуть Шахтар (ЛЧ) та Зоря (ЛК).
  • У турнірній таблиці УПЛ Динамо з шістьома очками в активі посідає восьме місце.