Заміна Циганкова: Динамо цікавиться вінгером збірної Ямайки

Переглядів 660
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Заміна Циганкова: Динамо цікавиться вінгером збірної Ямайки
Кахім Перріс. Фото: Google
Київське Динамо розглядає варіант із підписанням правого півзахисника збірної Ямайки та словенського Копера Кахіма Перріса. Футболіст виступає на позиції Віктора Циганкова, який може покинути команду вже у це трансферне вікно.

У послугах Циганкова зацікавлений ПСВ. Нідерландський клуб бачить в українці заміну Коді Гакпо, який користується попитом у європейских клубів. Таку інформацію надає Марко Тіммер із газети Voetbal International.

З метою мінімізувати втрату лідера команди, Динамо розглядає варіант із підписанням 22-річного правого півзахисника збірної Ямайки та словенського Копера Кахіма Перріса. Про це повідомляє Transfermarkt.

Вінгер з літа 2021 року виступає за Копер. З того часу гравець забив 13 голів та віддав три результативні передачі у 47 матчах. Transfermarkt оцінює Перріса у 800 тисяч євро.

Крім Копера футболіст також виступав у складі Домжале, австралійського Кінгстона та СК Кавальєр з Ямайки.

Динамо, швидше за все, розгляне пропозиції щодо продажу Циганкова через те, що контракт Віктора з киянами розрахований до наступного літа. Якщо Динамо не продасть футболіста сьогодні, то ризикує взагалі не отримати гроші за його трансфер, бо вже зимою вінгер зможе підписати попередню угоду з новим клубом на правах вільного агента.

X