Заміну Луніну знайдено: Реал готується повернути свого вихованця – раніше він грав із відомим українцем

Переглядів 1341
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Заміну Луніну знайдено: Реал готується повернути свого вихованця – раніше він грав із відомим українцем
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Мадридський Реал продовжує розглядати варіанти з голкіперами на випадок залишення клубу українського воротаря Андрія Луніна, який незадоволений своїм нинішнім становищем.

Очікується, що найближчого літа Андрій Лунін залишить Реал, оскільки хоче отримувати більше ігрового часу, адже виграти конкуренцію у Тібо Куртуа йому дуже складно.

Реал знає про наміри українського голкіпера змінити ситуацію, тому шукає йому заміну. За даними Defensa Central, черговим кандидатом на роль дублера Куртуа став воротар Хетафе Давід Сорія.

Нещодавно 30-річний іспанець продовжив контракт із нинішнім клубом до 30 червня 2026 року, в якому прописано опцію викупу у розмірі 10 мільйонів євро.

Сорія є вихованцем Реала і мадридський клуб має гарну можливість його повернути, проте все залежить від рішення Луніна, який повинен буде поговорити з керівництвом у найближчі тижні.

Давід Сорія. Фото: Twitter

Раніше Давід також виступав за Севілью (2013-2018), де перетинався з українським півзахисником Євгеном Коноплянкою.

У поточній кампанії Сорія у складі Хетафе провів 36 матчів у всіх турнірах, у яких пропустив 44 м'ячі та 11 поєдинків відіграв на «нуль».

24-річний Лунін цього сезону провів за Реал 12 матчів, у яких пропустив 13 м'ячів, чотири поєдинки він відіграв на «нуль». Контракт голкіпера із «вершковими» розрахований до 30 червня 2024 року. Портал Transfermarkt оцінює його у п'ять мільйонів євро.