«Заплакав, було страшно»: Миколенко пригадав, як наважився на перехід до Евертону

Переглядів 1153
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Заплакав, було страшно»: Миколенко пригадав, як наважився на перехід до Евертону
Віталій Миколенко. Фото: Google
Колишній захисник Динамо Віталій Миколенко розповів, як проходив процес оформлення його трансферу до Евертону та що коїлося в нього на душі в той момент.

Захисник національної збірної України та ексгравець київського Динамо, пригадав про доленосний момент в його кар'єрі. Момент, коли потрібно було наважитися сказати так на пропозицію, щодо трансферу в англійський Евертон.  

«Це сталося дуже швидко. Чесно кажучи, коли вперше розмовляв з президентом чи то генеральним директором Евертона та дізнався, що потрібно буде їхати підписувати контракт – я заплакав. Тому що мені було страшно».

Також Віталій пригадав, що тоді він не встиг навіть попрощатися з партнерами по команді.

«Я не розмовляв з командою, тому що була відпустка. Я не встиг поговорити. Тільки приїхав перед війною та попрощався з командою нормально, але перед переходом ні з ким не розмовляв»., – розповів Миколенко в інтерв'ю англійським ЗМІ, відео якого розмістили на офіційній сторінці Setanta Sports в Інстаграм.

Нагадаємо, що до Англії Віталій Миколенко переїхав в січні 2022 року. Євертон сплатив Динамо за Миколенка 23,5 мільйони євро.

 

X