«Заради чемпіонства я і повертався додому»: Зубков поділився емоціями після нагородження Шахтаря

Переглядів 44388
Максим Недавній Максим Недавній
2 голоси
«Заради чемпіонства я і повертався додому»: Зубков поділився емоціями після нагородження Шахтаря
Олександр Зубков. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Олександр Зубков прокоментував поточний сезон, за підсумками якого гірники достроково здобули титул чемпіонів України.

Олександр Зубков повернувся до Шахтаря з угорського Ференцвароша у серпні минулого року і достроково став із донецькою командою чемпіоном України у поточному сезоні.

Хавбек сьогодні разом із партнерами по команді отримав золоті медалі, після чого поділився емоціями від завойованого титулу в інтерв'ю клубній прес-службі «гірників».

«Заради чемпіонства я й повертався додому. Так, воно було важким, ми йшли крок за кроком: десь відставали, а десь були лідерами. Останні матчі показали, що ми справді є чемпіонами», – сказав Зубков.

Олександр також виділив найяскравіший спогад сезону.

«Напевно, це останні матчі, коли ми більше зріднилися один з одним. Ми поговорили і вирішили, що маємо видати хороший фініш, адже це наші прямі конкуренти та матчі проти них були емоційно важкими, але яскравими», – зазначив Зубков.

Нагадаємо, що Шахтар обіграв луганську Зорю та Дніпро-1 у двох останніх матчах з однаковим рахунком 3:0.

  • Шахтар став чемпіоном України в 14-те в історії,
  • Для Зубкова це третій чемпіонський титул у кар'єрі.
  • 26-річний Зубков провів у поточному сезоні 26 матчів у всіх турнірах, забив сім голів та зробив три результативні передачі.