«Зараз у нас перед очима спочатку це»: Скрипник розповів, коли стане відоме майбутнє Ворскли

Переглядів 440
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Зараз у нас перед очима спочатку це»: Скрипник розповів, коли стане відоме майбутнє Ворскли
Віктор Скрипник. Фото ФК Ворскла
Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник підбив підсумки матчу 27-го туру УПЛ проти Кривбасу (1:0), який сьогодні відбувався в Полтаві.

Ворскла завдяки єдиному голу Руслана Степанюка у другому таймі взяла реванш у Кривбаса за поразку в першому колі з аналогічним рахунком.

Скрипник після матчу з Кривбасом оцінив перформанс своєї команди, яка в лобовому матчі змогла обійти конкурента по таблиці.

«Не очікували, що буде така гра, де буде багато голів. Можу тільки подякувати, награли на один гол і забили. Потім, як завжди, реакція від суперника, ініціативу віддали. Проти м'яча більше грати доводилося. Але, я думаю, що ми заслуговували на цей гол».

Скрипник у витриманій манері відповів на запитання, що чекає на Ворсклу в міжсезоння.

«Ми домовилися, що до останньої гри це буде з'ясовано. Сядемо, будемо розмовляти. Зараз ми тільки думаємо про те, що буде зараз. У середу ми вже граємо, у понеділок їдемо поїздом, а потім автобусом. Зараз у нас перед очима спочатку це, а потім сядемо і поговоримо», - додав Скрипник.

Ворскла провела 27 матчів, набрала 36 очок і посідає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ. 24 травня полтавці в Ужгороді зіграють проти Дніпра-1.