«Зараз у такий футбол ніхто не грає»: Сабо розкритикував Динамо та Буяльського після перемоги над Ворсклою

Переглядів 7725
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Зараз у такий футбол ніхто не грає»: Сабо розкритикував Динамо та Буяльського після перемоги над Ворсклою
Лещата для Буяльського від гравців Ворскли. Фото: УПЛ
Колишній головний тренер київського Динамо прокоментував підсумок гри столичного клубу проти полтавської Ворскли у сьомому турі української Прем'єр-ліги (2:0).

Йожефу Сабо не сподобався футбол у виконанні гравців його рідного клубу в матчі з Ворсклою (2:0). Найбільше від фахівця перепало півзахиснику біло-синіх Віталію Буяльському, якого він розкритикував за марнотратство.

«Це не мій футбол. Тири-пири грати не цікаво – туди м'яч покотили, сюди покотили, пішки походили. Зараз в такий футбол ніхто не грає.

У Буяльського було три моменти. В першому потрібно було просто пробити в дальній кут. Скільки там залишилося – 10 чи 9 метрів? В другому моменті була та ж картина і він знову хоче перекинути. Буяльський грає незрозуміло в кого. Можливо, у вільного художника», – сказав Сабо в інтерв’ю 1927.kiev.ua.

  • В поточному сезоні Віталій Буяльський зіграв за Динамо у восьми матчах в усіх турнірах: два голи, шіст результативних передач.
  • Після чотирьох зіграних матчів в новому сезоні УПЛ динамівці мають в активі дев’ять очок та посідають сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • Наступний поєдинок в українській Прем’єр-лізі Динамо проведе 23 вересня на виїзді проти черкаського ЛНЗ. Початок гри заплановано на 13:00.
  • В 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню. Поєдинок відбудеться 27 вересня.