«Зараз він, на жаль, зайнятий в Арсеналі»: Зінченко назвав свій улюблений номер

Переглядів 9776
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Зараз він, на жаль, зайнятий в Арсеналі»: Зінченко назвав свій улюблений номер
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Один з ключових гравців національної збірної України, захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко, не вірить в магію чисел, але має улюблений номер.

Український захисник Арсеналу з Лондона Олександр Зінченко розповів, чи гратиме він колись за «канонірів» під своїм улюбленим 17-м номером.

«Це не секрет, що це мій найулюбленіший номер. Зараз він, на жаль, зайнятий в Арсеналі. Під ним грає мій друг Седрік. Я бажаю йому завжди усього найкращого. 

Я нікому нічого поганого не бажаю, щоб отримати своє. Якщо буде можливість, то залюбки його б взяв. Якщо ні, то добре. Це не найголовніше», –  сказав Зінченко в інтерв’ю «ВЗБІРНА».

  • В лондонському Арсеналі українець грає під 35-м номером. У Манчестер Сіті він грав спочатку під 35-м, а потім під 11-м номером.
  • За збірну України Зінченко виступає під цифрою з номером 17 на спині.
  • У нинішньому сезоні АПЛ Олександр Зінченко зіграв в трьох поєдинках, загалом 111 хвилин, без результативних дій.
  • Після чотирьох турів Арсенал посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі десять очок.
  • В наступному турі команда українця зустрічатиметься з Евертоном Віталія Миколенка. Матч відбудеться 17 серпня. Початок гри о 18:30.