«Зараз є почуття, що попереду на нас чекає фінал»: тренер Циганкова націлений побити клубні рекорди Жирони

Переглядів 822
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Зараз є почуття, що попереду на нас чекає фінал»: тренер Циганкова націлений побити клубні рекорди Жирони
Віктор Циганков та Мічел. Фото: ФК Жирона
Головний тренер Жирони Мічел висловився після виїзного матчу своєї команди проти Бетіса (1:2) у 37-му турі чемпіонату Іспанії. Фахівець залишився незадоволеним грою підопічних.

Наставник Жирони Мічел, незважаючи на поразку Бетісу у Ла Лізі, все ще сподівається на попадання команди до зони Ліги конференцій за підсумками сезону.

«Щоб зростати, ми маємо долати бар'єри. Одним із них є 52 очки, які команда ніколи не набирала у першому дивізіоні. Сподіваюся, ми досягнемо і цього, і сьомого місця. Сьогодні я засмучений, але ми повинні добре підготуватися до майбутньої гри, щоб фінішувати якнайкраще».

Фахівець зізнався, що залишився незадоволеним виступом підопічних.

«Мені зовсім не сподобався футбол, який ми показали. Ми не були гарні з м'ячем і без нього. Я розчарований сьогоднішньою грою, але зараз є почуття, що попереду на нас чекає фінал. Ми заслужили на право мріяти», – наводить слова Мічела видання Marca.

  • Зазначимо, що Жирона за тур до фінішу сезону посідає дев'яте місце у турнірній таблиці та відстає від сьомої Осасуни на одне очко.
  • В останній грі команда Віктор Циганков та Ко зустрінуться в гостях саме з Осасуною. Відповідно їм потрібна лише перемога, щоб оминути свого конкурента.
  • У паралельному матчі їм також важливо, щоб Атлетік Більбао, який займає восьме місце, в гостях не обіграв Реал.
  • Сьоме місце дозволить команді вийти до раунду плей-офф Ліги конференцій.

38 тур чемпіонату Іспанії буде зіграний у неділю, 4 червня. Усі матчі одночасно розпочнуться о 20:00.Таким чином, використовуючи доступні державні дані, програми для обробки даних та редакційні інструменти, я можу створити актуальний та важливий матеріал про вплив демографічних змін на економіку країни, з метою інформування широкої аудиторії про цю проблему.

X