«Заслуговували на трохи більше»: Почеттіно оцінив свій дебютний матч на посаді головного тренера Челсі

Переглядів 5170
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Заслуговували на трохи більше»: Почеттіно оцінив свій дебютний матч на посаді головного тренера Челсі
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно прокоментував результат поєдинку першого туру англійської Прем’єр-ліги проти Ліверпуля (1:1).

Є над чим працювати, є до чого прагнути, але обраний шлях правильний. Таким є лейтмотив післяматчевої пресконференції головного тренера Челсі Маурісіо Почеттіно, після його першої офіційної гри на чолі синіх, яка завершилася результативною мировою з Ліверпулем (1:1).

«Мені дуже сподобався матч. Ми задоволені, але водночас розчаровані, бо хотіли перемогти. Я думаю, що в цілому ми заслуговували на трохи більше.  Ми заслужили на перемогу.

Те, як ми додавали у грі, як ми знаходили спосіб грати у свій футбол і як ми почали домінувати та відтісняти Ліверпуль все глибше і глибше в захист, цим я дуже задоволений усім», – сказав Почеттіно після гри.

  • Наступний поєдинок в Англійській Прем'єр-лізі (другий тур) Челсі зіграє проти Вест Гема 20 серпня. Початок гри о 18:30 за київським часом. 
  • Також у серпні команда Михайла Мудрика в АПЛ зіграє з новачком еліти Лутоном (25 серпня) та Вімблдоном у рамках Кубку Англії (30 серпня).