«Зате я дружу з гравцями Динамо 75-х, 86-х рр. - Олег Блохін, Андрій Біба»: Леоненко порівняв себе з Балотеллі

Переглядів 4899
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Зате я дружу з гравцями Динамо 75-х, 86-х рр. - Олег Блохін, Андрій Біба»: Леоненко порівняв себе з Балотеллі
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко прокоментував слова епатажного італійського форварда Маріо Балотеллі про те, що не викладався на полі по максимуму.

Маріо Балотеллі в інтерв'ю Repubblica заявив, що не зміг виграти Золотий м'яч, тільки тому що не викладався на полі повністю. Про це свого часу йому розповів його агент Міно Райола, який помер 30 квітня минулого року.

«Райола завжди говорив мені, що у Роналду і Мессі так багато Золотих м'ячів, тому що я використовував тільки 20% своїх можливостей, а якби я грав на 100%, то я отримував би ці нагороди. Тому якби я повернувся в минуле, то це була б перша річ, що я б негайно виправив».

Віктор Леоненко відреагував на слова епатажного італійського форварда, зазначивши, що нічого не змінював би у своїй кар'єрі.

«Я б не повернувся в минуле. Ось знаючи навіть, що я нікуди не поїду, навіть знаючи, що Суркіси будуть президентами, я б однаково пішов у Динамо, тому що мрія, вона і в Африці мрія. Зате я знаю і дружу з гравцями Динамо 75-х, 86-х рр. - Олег Блохін, Андрій Біба. Чому не пишатися цими людьми? »

Також Леоненко додав, що з таким непростим характером Балотеллі краще нікуди не повертатися.

«А тут він хоче повернутися, чого повернутися? З таким характером поганим краще не повертатися нікуди. Бачите, хтось змінює свою точку зору, а хтось - ні. Друзі важливіші, ніж зоряна кар'єра», - сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

32-річний Балотеллі з літа минулого року грає за Сьон. У 19 матчах за швейцарську команду він забив шість м'ячів і віддав одну результативну передачу.