«Завжди вдавалося знаходити розумні рішення»: тренер Зорі Ван Леувен розповів про Маліновського в Шахтарі

Переглядів 339
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Завжди вдавалося знаходити розумні рішення»: тренер Зорі Ван Леувен розповів про Маліновського в Шахтарі
Руслан Маліновський. Фото: Марсель
Наставник Зорі Патрік ван Леувен, який свого часу працював у академії Шахтаря, висловився про Руслана Маліновського, який зараз захищає кольори Марселя.

Головний тренер луганської Зорі Патрік ван Леувен, який раніше працював керівником академії донецького Шахтаря, висловився про Руслана Маліновського, який нещодавно став гравцем французького Марселя. 

«Він був меншим за інших. Йому завжди вдавалося знаходити розумні рішення, але в єдиноборствах він страждав. Кожен молодий футболіст має період зростання, коли в нього не віриш. У нас було трохи менше впевненості у тому, що він може зробити», – цитує Ван Леувена видання La Provence. 

Також наставник луганської команди додав наступні слова про українського гравця Марселя.

«Академія розуміла, що ми не можемо його відпустити. Він повернувся, щоб грати у другому дивізіоні. Саме тут він справді почав розуміти, що йому потрібно зробити, щоб стати професійним футболістом. Період, коли Маліновського вже не було у Шахтарі, змусив його усвідомити ще деякі речі стосовно того, як продовжувати розвиватися», - додав Ван Леувен.

Марсель з Маліновським виграв вже три матчі поспіль. Руслан за провансальців зіграв у трьох поєдинках, але результативними діями ще не відзначався.

На даний момент Марсель з 42 очками в активі іде на третьому місці в чемпіонаті Франції, відстаючи від другого Ланса на два бали та на п’ять очок від першого ПСЖ, який у трьох попередніх поєдинках двічі програв.

Наступний поєдинок провансальців у рамках чемпіонату Франції буде з Монако 28 січня.

X