Маліновський отримав високу оцінку за матч з Ренном, але не став найкращим у складі Марселя

Переглядів 791
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Маліновський отримав високу оцінку за матч з Ренном, але не став найкращим у складі Марселя
Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
Півзахисник національної збірної України Руслан Маліновський учора вперше провів повний матч за свою нову команду – французький Марсель. Гравець отримав високу оцінку за свої дії.

Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі Марселя на домашній матч 1/16 фіналу Кубка Франції проти Ренна, який завершився мінімальною перемогою провансальців завдяки голу хавбека Маттео Гендузі (1:0).

На десятій хвилині матчу Маліновський міг відкривати рахунок своїм забитим голам за Марсель, але після потужного удару Руслана зі штрафного влучив у штангу.

Відео ефектного удару Малиновського можна переглянути в телеграм-каналі FanDay.net.

Український півзахисник провів на полі 90 хвилин ігрового часу і отримав від статистичного порталу Sofascore високу оцінку 7.0 за дії у поєдинку, що є п'ятим результатом у команді.

Точність передач Маліновського становила 68%. Руслан виграв сім єдиноборств із 17 і здійснив чотири відбори м'яча. Український хавбек один раз пробив у ворота і двічі не влучив у ворота.

29-річний Маліновський, який перейшов з Аталанти в Марсель у січні, провів у складі французької команди три матчі, але не відзначився результативними діями.

Наступний матч Марсель проведе у суботу, 28 січня. У рамках 20-го туру чемпіонату Франції команда Маліновського прийме Монако.