Збірна Грузії вийшла до чвертьфіналу молодіжного Євро-2023: Цитаїшвілі та Гочолейшвілі допомогли вдало зіграти з Нідерландами

Переглядів 505
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Збірна Грузії вийшла до чвертьфіналу молодіжного Євро-2023: Цитаїшвілі та Гочолейшвілі допомогли вдало зіграти з Нідерландами
Збірна Грузії на молодіжному Євро. Фото: Google
Грузинська молодіжка з Георгієм Цитаїшвілі та Георгієм Гочолейшвілі у складі зуміла розписати мирову 1:1 та вийти до плей-офф чемпіонату Європи (U-21).

27 червня в рамках третього туру групового раунду в рамках квартету А зустрічалися між собою збірні Грузії та Нідерландів. Матч завершився внічию 1:1. На гол грузина Зуріко Давіташвілі нідерландці відповіли точним ударом Кеннета Тейлора.

У стартовому складі грузинів на цю зустріч вийшли Георгій Цитаїшвілі, який належить київському Динамо та на правах оренди грає за польський Лех, а також Георгій Гочолейшвілі, який захищає кольори донецького Шахтаря. Якщо Гочолейшвілі зіграв матч повністю, то Цитаїшвілі був замінений у другому таймі.

Ця нічия дозволила Грузії з п'ятьма очками в активі посісти перше місце в групі А та вийти до плей-офф молодіжного Євро. Португалія, маючи чотири бали в активі, стала другою і також зіграє у наступній стадії. Нідерланди та Бельгія вилетили з турніру.

  • О 21:45 розпочався матч Іспанія - Україна на молодіжному Євро-2023.
  • Це поєдинок за перше місце в групі, тому що обидві команди мають по шість очок і вони вже забезпечили собі вихід до плей-офф.