Збірна України повертається до Польщі: УАФ назвала місто, де пройде матч відбору з Англією

Переглядів 839
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
Збірна України повертається до Польщі: УАФ назвала місто, де пройде матч відбору з Англією
Фото: УАФ
Українська асоціація футболу повідомила, що матч відбору до Євро-2024 Україна – Англія прийме «Тарчинський Арена» у польському Вроцлаві. Матч відбудеться 9 вересня.

Відоме офіційне місце проведення матчу п’ятого туру відбору до чемпіонату Європи 2024 року між збірними України та Англії, що відбудеться 9 вересня о 19:00 за київським часом.

Українська асоціація футболу повідомила, що дана гра відбудеться у польському Вроцлаві на стадіоні «Тарчинський Арена».

«Тарчинський Арена». Фото: Google

  • Стадіон у Вроцлаві є третім за місткістю у Польщі після «Народового» у Варшаві і «Сілезького» у Хожуві та здатний вмістити приблизно 45 тисяч вболівальників.
  • У 2012 році стадіон прийняв три матчі групового етапу чемпіонату Європи.
  • Час від часу у Вроцлаві свої ігри проводить збірна Польщі. Останній матч «кадри» відбувся 1 червня 2022 року проти команди Уельсу (2:1).
  • Національна збірна України з початку повномасштабного вторгнення вже проводила свої матчі у Польщі. Поєдинки з Вірменією (3:0) та Ірландією (1:1) прийняв стадіон ЛКС у Лодзі, а гра з Шотландією (0:0) пройшла у Кракові.
  • За підсумками чотирьох турів відбору до Євро-2024 збірна Англії з 12 очками очолює групу С. Україна з шістьома очками – друга, але команда Сергія Реброва провела на матч менше.