«Збірна України стала кращою, аніж рік тому»: лідер Зорі налаштований перемогти Францію у 1/4 фіналу Євро-2023

Переглядів 908
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Збірна України стала кращою, аніж рік тому»: лідер Зорі налаштований перемогти Францію у 1/4 фіналу Євро-2023
Володимир Бражко. Фото: УАФ
Півзахисник молодіжної збірної України Володимир Бражко поділився своїми очікуваннями від поєдинку проти команди Францією в рамках 1/4 фіналу Євро-2023.

Опорний півзахисник луганської Зорі, права на якого належать київському Динамо, Володимир Бражко запевнив, що збірну Франції він та його партнери по молодіжній збірній вивчили максимально детально і мови про якийсь страх навіть бути не може.

«Ми грали з ними двічі. Знаємо цю команду. Вони нас також знають. Збірна України стала кращою, аніж рік тому.

Думаю, що в нас все вийде і ми здобудемо перемогу.Там кожен гравець топ, але я нікого не боюсь. Хто б проти мене не грав. Наша команда не боїться Франції», – цитує Бражка офіційний сайт Асоціації футболу України.

  • Україна та Франція зустрічалися минулого року в рамках відбору на чемпіонат Європи. Перший матч завершився для українців розгромною поразкою (0:5), у наступному поєдинку команди розписали результативну нічию (3:3).
  • Молодіжна збірна України на Євро-2023 з сімома очками в активі посіла друге місце у квартеті В, поступившись першою сходинкою Іспанії лише за гіршою різницею забитих-пропущених голів.
  • Поєдинок 1/4 фіналу Євро-2023 Франція – Україна відбудеться 2 липня в румунському місті Клуж. Початок о 22:00 за київським часом.