«Здається солдатом на футбольному полі»: Вацко оцінив молодого таланта Динамо

Переглядів 759
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Здається солдатом на футбольному полі»: Вацко оцінив молодого таланта Динамо
Максим Дячук. Фото: Динамо
Віктор Вацко, відомий український футбольний журналіст, висловив свою думку про 19-річного центрального захисника Динамо Максима Дячука.

Віктор Вацко порівняв захисника Максима Дячука за ігровими якостями з Віталієм Миколенком, який раніше також виступав за Динамо.

«Я не назву Дячука суперталановитим футболістом. Він мені здається солдатом на футбольному полі, як Миколенко. Це не погано. Я знаю багатьох захисників, які, будучи «солдатами», робили чудову футбольну кар'єру».

Вацко вважає, що Дячук має цілу низку сильних якостей.

«Дячук – боєць. Добре показує себе в єдиноборствах, чіпкий, добре відбирає м'яч. Чи не топово, але непогано грає в повітрі. Головний козир гравця – висока швидкість, як його антропометрії».

Серед основних проблем молодого гравця Вацко виділяє початок атаки.

«Є й проблеми. Початок атаки, робота з м'ячем під тиском. Із цим добре справлявся Забарний. Зараз, коли Дячук грає у парі з Поповим, мені в очі впадають ці труднощі» – сказав журналіст у програмі Вацко on air.

Нагадаємо, що Дячук є вихованцем Динамо. Першу половину цього сезону він провів на правах оренди в Олександрії, за яку провів вісім матчів.

Другу половину нинішнього сезону Дячук уже розпочав у Динамо та відіграв у всіх його трьох стартових іграх в основному складі.

X