Зеленський забанив екс-гравця збірної України: Тимощук отримав санкції терміном на десять років

Переглядів 536
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Зеленський забанив екс-гравця збірної України: Тимощук отримав санкції терміном на десять років
Анатолій Тимощук. Фото: Google
Колишній гравець Шахтаря, Баварії та збірної України Анатолій Тимощук потрапив під санкції. Президент України Володимир Зеленський запровадив санкції щодо 119 осіб, серед яких – псевдоукраїнські діячі культури.

В указі Зеленського, яким введено в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 6 січня 2023 року щодо Тимощука, сказано, що персональні санкції застосовані до нього терміном на десять років. 

Президент України Зеленський запровадив санкції щодо 119 осіб, серед яких – псевдоукраїнські та рашистські діячі культури. Внесено до списку і екс-півзахисника збірної України з футболу Тимощука.

Серед іншого Тимощуку заборонено в'їзд до України, він позбавлений усіх державних нагород, отримав заборону на отримання у власність земельних ділянок, блоковано всі його активи – фінанси, рухоме та нерухоме майно.

Як відомо, 43-річний уродженець Луцька Тимощук досі працює у штабі рашистського футбольного клубу Зеніт і не озвучив свою позицію щодо вторгнення окупаційної армії рф в Україну, яке розпочалося 24 лютого 2022 року.

X