Зеніт хоче побалувати Тимощука: клуб дає шалену зарплату скандальному іменитому півзахиснику збірної Італії

Переглядів 893
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Зеніт хоче побалувати Тимощука: клуб дає шалену зарплату скандальному іменитому півзахиснику збірної Італії
Ніколо Дзаньйоло. Фото: Getty Images
Знаменитий півзахисник збірної Італії Ніколо Дзаньйоло може продовжити кар'єру у чемпіонаті росії. Футболіст обирає між АПЛ та Зенітом, де працює Анатолій Тимощук.

Після того, як Галатасарай придбав Ніколо Дзаньйоло у Роми у січні цього року, італієць своєю грою зацікавив клуб АПЛ Астон Віллу, яка шукає заміну Еміліано Буендії, що отримав травму хрестоподібних зв'язок під час тренування.

Унаї Емері особливо зацікавлений у підписанні Ніколо, однак конкуренцію англійському клубу може нав'язати Зеніт, помічником головного тренера в якому працює ексгравець збірної України Анатолій Тимощук.

За повідомленням журналіста Альфредо Педулли, російський клуб готовий сплатити клаусулу Дзаньйоло, яка становить 35 мільйонів євро. Астон Вілла такого робити не хоче.

Також зазначається, що росіяни після коштовного продажу Малкома до саудівського Аль-Хіляля готові запропонувати півзахиснику збірної Італії зарплатню у розмірі дев'яти мільйонів євро на рік.

Перед трансфером до Галатасараю Ніколо через небажання переходити до Борнмуту бойкотував тренування Роми, через що був виключений зі складу. Після такого кроку римлян футболіст навіть хотів піти до суду.

Дзаньоло почали загрожувати вболівальники, а одного разу італійцеві навіть довелося викликати поліцію.

  • Контракт гравця із турецьким клубом розрахований до 2027 року, а портал Transfermarkt оцінює його вартість у 27 мільйонів євро.
  • В нинішньому сезоні він з'явився на полі всього один раз. Наразі гравець перебуває у лазареті через травму пахових м'язів.
  • У складі збітної Італії Дзаньйоло зіграв 13 матчів і забив два голи.
  • Тимощук є рекордсменом збірної України за кількістю проведених матчів у футболці національної команди (144 поєдинки).
  • УАФ позбавила Анатолія всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі Зеніту Тимощук працює з 2017 року.