Жадібність ні до чого: в Італії пояснили, чому Аталанта не погодиться продати Малиновського задешево

Переглядів 282
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Жадібність ні до чого: в Італії пояснили, чому Аталанта не погодиться продати Малиновського задешево
Руслан Малиновський, фото: ФК Аталанта
Півзахисник Аталанти та збірної України Руслан Малиновський користується попитом на трансферному ринку, але «нерадзуррі» хочуть, щоб потенційний покупець виклав більше коштів.

Останніми днями в європейській прессі ширяться багаточисленні чутки стосовно переходу хавбека Аталанти Руслана Малиновського до одного із клубів Старого Світу.

В якості зацікавлених сторін називалися:

Новачки АПЛ навіть зробили пропозицію у розмірі 15 мільйонів євро, яку Аталанта відхилила. І видання Corriere di Bergamo пояснує таку різку позицію клубу з Бергамо.

Вся справа у тому, що коли Аталанта влітку 2019 року купувала Малиновського у Генка, то окрім 13,7 мільйонів євро бельгійці отримали право на 10% від наступного перепродажу українця. Тому 15 мільйонів, запропоновані Ноттінгемом, стали б відчутною фінансовою втратою для бергамців.

Як вважають журналісти, Аталанта може домовитися про продаж Руслана, але не менше ніж за 20 мільйонів євро. Відзначимо, що контракт Малиновського діє до літа 2023 року. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 28 мільйонів євро.