Жирафи, зебри та слони: дружина гравця Шахтаря поєдналася з «дикою природою» в Танзанії

Переглядів 468
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Жирафи, зебри та слони: дружина гравця Шахтаря поєдналася з «дикою природою» в Танзанії
Даша Савіна. Фото: Google
Дар’я Савіна виклала у себе в інстаграмі фотографії з Африки, де вона відпочиває. На знімках багато тварин та прекрасні пейзажі, які вже лайкають підписники журналістки.

Даша Савіна, дружина захисника донецького Шахтаря та збірної України Валерія Бондаря, влаштувала собі відпочинок в Африці, а саме в Танзанії. Відома українська журналістка опублікувала фотографії з мандрівок у себе в інстаграмі.

«Це був час справжнього Сафарі, як у фільмах. Три дні наодинці з дикою природою. Двоякі почуття та емоції», – підписала у себе в інстаграмі знімки Даша Савіна.

Зіркова телеведуча вже отримує купу компліментів у коментарях та лайки.

Валерій Бондар у цьому сезоні зіграв 16 матчів, в яких він відзначився одним голом та одним результативним пасом. Бондар допоміг Шахтарю посісти третє місце в групі Ліги чемпіонів і тепер донеччани в рамках плей-офф Ліги Європи зіграють з французьким Ренном.

До слова, після першої частини сезону Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату України. Київське Динамо також з 30 балами знаходиться на третій позиції УПЛ. Лідером є Дніпро-1, у якого 35 очок.