Жирона з Циганковим програла Бетісу: каталонці знаходяться поза єврокубковою зоною, але ще мають шанс зіграти в Лізі конференцій

Переглядів 2497
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Жирона з Циганковим програла Бетісу: каталонці знаходяться поза єврокубковою зоною, але ще мають шанс зіграти в Лізі конференцій
Віктор Циганков. Фото: Google
Жирона Віктора Циганкова на своєму полі поступилася севільському Бетісу. Після цього поєдинку команда українця іде на дев'ятому місці в чемпіонаті Іспанії.

28 травня в рамках 27 туру іспанської Ла Ліги Жирона Віктора Циганкова на своєму полі грала з Бетісом.

Український півзахисник каталонців Віктор Циганков вийшов у стартовому складі на цей поєдинок і відіграв повністю матч.

Першою забила Жирона після точного удару Мігеля Гутьєрреса на 36 хвилині. У підсумку каталонці виграли перший тайм. Але на початку другої половини зустрічі Борха Іглєсіас вирівняв становище, а на 77 хвилині він же вивів Бетіс уперед.

Більше голів не було, а тому Бетіс здобув виїзну перемогу 2:1.

Після цього матчу Бетіс з 59 очками в активі іде на шостій позиції в турнірній таблиці Ла Ліги і він гарантовано зіграє в Лізі Європи. Жирона з 49 балами посідає дев'яте місце. Попереду команди Циганкова з 50 очками на сьомій єврокубковій сходинці і на восьмій позиції ідуть Осасуна та Атлетік. Каталонці ризикують не потрапити в єврокубки. Все вирішиться в 38 турі. Жирона зіграє на виїзді з Осасуною (04.06). На Атлетік чекає виїзний матч з мадридським Реалом. Тобто, якщо Жирона виграє, є велика вірогідність, що вона зіграє в єврокубках, тому що Реал, якому потрібно перемагати, навряд чи на своєму полі поступиться Атлетіку.