Жодного натяку на війну: Дзюба поділився спільною світлиною з веселим Ракицьким на тренуванні Демірспора

Переглядів 453
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Жодного натяку на війну: Дзюба поділився спільною світлиною з веселим Ракицьким на тренуванні Демірспора
Розваги на тренуванні Демірспору. Фото: соцмережі
Російський нападник Артем Дзюба, який минулого тижня став гравцем турецького клубу Адана Демірспор, у своїх соціальних мережах виклав фото разом з новими одноклубниками.

Ракицький та Дзюба разом грали у Зеніті. Футболісти непогано проводили час у Санкт-Петербурзі і продовжують товаришувати у Туреччині.

Після початку повномасштабної війни Ракицький залишив Росію і навіть почав допомагати українській армії. Другу частину сезону він тренувався з харківським Металістом, а перед початком цього сезону відхилив пропозицію Шахтаря та став гравцем Адани Демірспор. Згодом до нього приєднався Дзюба.

Давні приятелі воз’єдналися в Туреччині та гарно проводять час разом у новому клубі, про що свідчить світлина, яку виклав в інстаграмі капітан збірної Росії. Окрім Дзюби і Ракицького на веселому фото присутні Маріо Балотеллі та Юнес Беланда.

У двох стартових турах чемпіонату Туреччини Демірспор здобув дві «сухі» перемоги, що дозволило йому очолити турнірну таблицю. Українець в обох матчах отримав жовту картку. Дзюба ще не встиг дебютувати за нову команду.